Affaires met Fransen

Wie zakelijk de grens oversteekt houdt best rekening met die cultuurverschillen. In “Affaires met Fransen” – doeltreffend zakendoen in Frankrijk beschrijft Pieter Dewaele de gevoeligheden en gewoontes die in er in de business heersen.

#Management, #ContentMarketing, #Ondernemen

– in samenwerking met Bibliodroom – >> Lees via onze partner een preview van het boek !

Toeristen die naar Frankrijk reizen, vallen meestal voor de plaatselijke cultuur. Net die maakt mee de vakantie. Wie zakelijk de grens oversteekt houdt best rekening met die cultuurverschillen. Het komt er op aan ze (beter) te kennen en er vooral ook rekening mee te houden. In Affaires met Fransen – doeltreffend zakendoen in Frankrijk beschrijft Pieter Dewaele de gevoeligheden en gewoontes die in er in de business heersen.

De auteur begeleidt met zijn bedrijf DewaFlex ondernemers die ambities hebben in dit wingewest op een boogscheut van Vlaanderen. Samen met de getuigenissen van enkele Franco-Belge zakenmensen zorgt hij voor boeiende en interessante verhalen recht uit de Franse markt. Dit resulteert in een pak onmiddellijk inzetbare inzichten en tips.

Pieter Dewaele is zaakvoerder van DewaFlex waarmee hij vanuit Roubaix Vlaamse, Nederlandse en Duitse bedrijven begeleidt bij het aanpakken van de Franse markt.

" Om het leven in Frankrijk, met vaak ook zijn subtiele aspecten, wat te leren kennen biedt dit boekje daar een héél mooi zicht op. "
Prof. Dr. Hendrik Vos
over boekje "Affaires met Fransen"
Play Video

Informatie opvragen:

Contacteer ons vrijblijvend voor:

  • gepersonaliseerde/gesigneerde boeken
  • aankoop van grotere hoeveelheden
  • een boek(en) bestellen op factuur
  • boek(en) aankopen als relatiegeschenk,..

Affaires met Fransen, Pieter Dewaele

Copyright – Affaires met Fransen 2018 – Alle rechten voorbehouden.