Datum

#2022 (25/04 – 27/04 Dreux – Illiers-Combray)

Het was vrijdagnamiddag, 22 april en Wim stelde in de Whatsappgroep de vraag hoeveel kilometer we maandag zouden wandelen. En dinsdag. En woensdag. En hoeveel uren we zo onderweg planden te zijn. Het waren vragen waar ik ook mee zat. Pieter antwoordde op zaterdagochtend, in alle vroegte: we pinnen ons niet vast op een aantal kilometers. De sportieve uitdaging is ondergeschikt aan het samenzijn, voegde hij eraan toe.

Op maandag stond ik om half twaalf aan de kathedraal van Chartres. De zon scheen en over het kale plein stapten jongetjes op pelgrimstocht in een korte bruine broek. Ze gingen de kathedraal in, kwamen buiten, en wandelden gauw verder. Volgens Wikipedia is de kathedraal bekend omwille van een labyrint op de vloer, de sluier van Maria en glasramen die het licht prachtig breken.

Ik wist niet wat de komende uren en dagen zouden brengen…

|Nog geen wachtwoord om de volledige verslagen te lezen, vraag je wachtwoord hier aan.|
|Pas encore de mot de passe pour lire les textes complets, demandez votre mot de passe ici.|